Wednesday, May 16, 2012

Afaceri idei: Colectia Idei de Afaceri de Succes cu reduceri mari!

La ce ne referim cand vorbim despre idei de afaceri de succes? Sunt idei de afaceri cu sanse serioase de profitabilitate, cu oportunitati multiple de dezvoltare, cu un real potential de a deveni afaceri de succes. Majoritatea sunt ideale pe timp de criza si merita atentie sporita in 2012 si in 2013.

Iata care sunt cele 10 idei de afaceri de succes pentru 2012 si nu numai, idei care vi se pot potrivi si dvs:

1. Magazin online - idei de afaceri in mediul online, idei rezervate celor ce detin minimul de cunostinte pentru a-si dezvolta proiecte de o complexitate moderata.
2. Ferma de vipere - idei de afaceri pentru cei care nu se tem de creaturile care ofera venin comercializat la preturi impresionanta, atat pe piata interna cat si peste hotare.

3. Covrigarie - idei de afaceri bazate pe un produs gustos, satios, ieftin.
4. Cum sa incepi o afacere cu produse handmade - proiect ideal pentru cei care doresc sa isi conduca activitatea profesionala de la domiciliul personal.
5. Cosmetice 100% naturale - proiect rezervat celor ce doresc sa se specializeze pe realizarea de creme, lotiuni, parfumuri si sapunuri 100% naturale, cu ingrediente organice.
6. Cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic - idei de afaceri in agricultura ecologica, idei potrivite celor de detin teren agricol fertil si celor ce doresc sa obtina fonduri europene pentru a-si finanta activitatile aducatoare de profit.
7. Secretele reusitei ca trainer pentru copii - Ghidul formatorului
8. Joaca-te inteligent cu copilul tau. Fise distractive si educationale
9. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic - idei de afaceri de viitor, usor de dezvoltat in contextul dezvoltarii interesului pentru produse naturiste in defavoarea medicamentelor clasice.
10. Cultivarea legumelor in sistem ecologic - idei de afaceri pentru 2012, destinate celor ce detin teren agricol fertil si ideale pentru cei ce doresc sa obtina finantare prin intermediul fondurilor europene.

No comments:

Post a Comment